Dat het slagersvak al generaties lang in ons bloed zit, daar bestaat geen twijfel over. Maar wanneer de kiem van onze stamboom gelegd werd, dat wisten we niet precies. Tot vandaag communiceerden we met “1921”, maar recent onderzoek heeft aangetoond dat onze wortels nog verder reiken. Daarom stellen we de teller officieel bij naar “1896”.

Onze vijfde generatie kan dus trots aankondigen dat onze familietraditie niet 100, maar al 125 jaar lang met passie en zorg wordt uitgedragen. Met dezelfde toewijding als de eerste generatie zetten we ons ambacht voort en trotseren we de toekomst met een verfrissende blik.

Ontdek meer binnenkort.

Interesse
in een
partnerschap?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek. Wij stellen ons meer dan open voor nieuwe partnerschappen en uitdagende voorstellen.

Certificaten Zevenaar
Certificaten Gouda