Compaxo start opleidingstraject in samenwerking met SVO vakopleiding food

Als vleeswarenproducent staan wij voor de uitdaging om voldoende jong talent voor de toekomst aan te trekken. Samen met SVO vakopleiding food zetten wij flink in op het werven van toekomstige medewerkers. Wij bieden een opleidingstraject aan waarbij nieuwe én bestaande medewerkers de mogelijkheid hebben om een mbo-opleiding van SVO te volgen, via het opleidingshuis van Compaxo.

Enthousiasmeren

Met behulp van dit opleidingstraject willen wij jongeren enthousiasmeren over de vleessector. Vrijdag 17 en zaterdag 18 februari wordt deze opleiding gepromoot op een studiebeurs in Rotterdam. Daarnaast worden er gastlessen gegeven aan studenten van de voltijdopleidingen van SVO, we zetten ons in als stagebedrijf en faciliteren excursies binnen Compaxo. Met behulp van flyers en banners willen wij het bereik vergroten bij uitzendbureaus en diverse scholen.

Mogelijkheden

Wij bieden bbl-opleidingen op mbo-niveau 2, 3 en 4, waarmee men kan instromen als onder andere productiemedewerker, operator of productieleider.

Visie

Compaxo heeft veel baat bij goed opgeleide, enthousiaste medewerkers, aangezien dit de kwaliteit van het werk ten goede komt. Bovendien bieden wij onze medewerkers zo de kans om zich te ontwikkelen en we hopen op deze manier om mensen aan Compaxo te binden, om zo de Family Food Company verder door te laten groeien.

Promotievideo

Bekijk de promotievideo hier: Opleidingstraject Compaxo en SVO – YouTube

Interesse
in een
partnerschap?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek. Wij stellen ons meer dan open voor nieuwe partnerschappen en uitdagende voorstellen.

Certificaten Zevenaar
Certificaten Gouda