Bij Compaxo betekent co-manufacturing het bedienen van klanten die hun producten onder licentie door ons laten produceren. Door het flexibele en laagdrempelige karakter kunnen wij klanten van dienst zijn die hun producten onder hun eigen merk door ons willen laten produceren. Onze visie op de co-manufacturing industrie is dat er steeds meer specialisatie zal komen op het gebied van voedselproductie. Dit betekent dat vooral innovatieve producten en projecten zullen worden opgestart door partijen die zich zelf willen richten op marketing en branding. Als opdrachtgever profiteer je van de uitbesteding van het productieproces aan partners zoals wij die knowhow, expertise, organisatie, kapitaal, faciliteiten, opschalingsmogelijkheden en capaciteiten ter beschikking hebben.

Wij kunnen onze klanten ontzorgen in het productieproces, zodat zij zich volledig kunnen richten op marketing, branding, commercie en groei. Op deze manier willen we startups innovatieve ideeën en een springplank bieden om snel te starten en te groeien.

Hierdoor kunnen we de voedingsindustrie meer innovatie en creativiteit bieden. Denk aan startups die innovatieve vegetarische oplossingen op de markt brengen, maar ook aan fabrikanten op andere locaties in de wereld die een partner in Nederland of Europa zoeken en recepten willen outsourcen. Ook kunnen we, omdat we een eigen kruidenkamer hebben, de discretie garanderen van de recepten van onze klanten, die ze al dan niet aanleveren of in samenwerking ontwikkelen. Want wij werken volgens het principe: onze fabriek is jouw fabriek.

Ook interessant

Interested in a partnership?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek. Wij stellen ons meer dan open voor nieuwe partnerschappen en uitdagende voorstellen.

Certificates Zevenaar
Certificates Gouda