Diensten Zevenaar

In Zevenaar slachten we de dieren en verwerken we technische delen in elke vorm. Dankzij de korte lijnen in zowel management als productie, kunnen wij alles in-line verwerken. Deze directe verwerking zorgt er ook voor dat het varkensvlees dagvers uitgeleverd of ingevroren kan worden. Daarnaast hebben we een 100% verwerkingscapaciteit voor uitgebeend vlees en kunnen wij, met behulp van de nieuwste koeltechnieken, het vlees na 6 uur op een temperatuur van minder dan 7 graden brengen. Vanwege deze verwerkingscapaciteit en nauwe samenwerking kunt u genieten van een hoge betrouwbaarheid, waarbij het motto “afspraak is afspraak” ons zeer na aan het hart ligt.

Wij kunnen onze producten per stuk (IWP), vacuüm verpakt (IVP) of in bulk, in porties van 5kg, 10kg, 15kg, 20kg of 25kg per karton, verpakken en verzenden. Het verpakken gebeurt in onze eigen verpakkingsafdelingen ter plaatse.

Onze producten kunnen vanuit Zevenaar worden geëxporteerd naar talloze locaties over de hele wereld.

 

Interesse
in een
partnerschap?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek. Wij stellen ons meer dan open voor nieuwe partnerschappen en uitdagende voorstellen.

Certificaten Zevenaar
Certificaten Gouda