Diensten Gouda

Als one-stop-shop bieden wij diverse diensten aan die erop gericht de efficiëntie van uw bedrijf op een zeer hands-on manier te verhogen. Wij bieden deze ook aan op maat van uw specifieke behoeften.

Modellering

De mogelijkheden bij Compaxo op het gebied van modellering zijn eindeloos. Afhankelijk van het doel van de klant en het marktsegment, kunnen wij onze producten afwerken in verschillende porties, vormen, maten, hoeveelheden, samenstellingen en gewichten waarin ze het best tot hun recht komen.

Transport & logistiek

Nadat de producten verpakt zijn, worden ze op voorraad gehouden in onze eigen geklimatiseerde distributiehal. Van daaruit worden dagelijks de bestellingen klaargemaakt en klaargezet voor transport. Het leveren van een constante kwaliteit aan versproducten staat of valt met een gestroomlijnde logistiek en distributie. Daarom voegen wij, met ons eigen vrachtwagenpark, flexibiliteit in distributie toe en hebben wij extra controle over de levering.  

Kruidenmengerij

Vergeet voorgemengde kruiden en specerijen en kies voor unieke, op maat gemaakte smaakcomposities. Dankzij onze eigen kruidenmengerij kunnen wij individuele kruidenmixen creëren die onze klanten de kans geven zich te onderscheiden van de massa. Omdat wij ook de grondstoffen voor onze kruidenmengerij kunnen traceren, garanderen we recepten van hoge kwaliteit die de klant zelf kan verfijnen. Kies een uniek recept of vertrouw op onze expertise voor de beste mix.

Verpakken

Nadat de vlees- en vegawaren zijn geproduceerd, worden ze in-house verpakt. De zorgvuldige keuze van de verpakking, die past bij de kenmerken van het product, is een van onze belangrijkste aandachtspunten.

Interesse
in een
partnerschap?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek. Wij stellen ons meer dan open voor nieuwe partnerschappen en uitdagende voorstellen.

Certificaten Zevenaar
Certificaten Gouda