Over ons

Als familieonderneming doen we al meer dan 125 jaar op een verantwoorde manier net dat tikje meer voor retail, groothandel, industrie, foodservice, co-manufacturing, export en intermediairs in Nederland en ver daarbuiten. Met de volledige keten in handen waken we over de kwaliteit en kunnen we zélf verwerven, verwerken, verpakken, verdelen en – vooral – verbeteren. Compaxo, dat is meer dan een eeuw betrouwbaarheid.

Onze geschiedenis

Onze vestigingen

Vers varkens­vlees — Zevenaar

In onze vestiging in Zevenaar produceren wij een breed assortiment vers varkensvlees. Deze locatie is bovendien nauw verbonden met de locatie Gouda en maakt deel uit van onze keten die, van grondstof tot eindproduct, onze langdurige kwaliteitsreputatie realiseert. De controle van de aanlevering van onze varkens, gebeurt geheel in eigen beheer en op een hoog geautomatiseerd niveau. Het verse vlees gaat vervolgens naar onze afnemers in binnen- en buitenland, waaronder de locatie in Gouda, voor verwerking tot vleeswaren.

Vlees­waren — Gouda

Compaxo Vleeswaren in Gouda produceert zowel traditionele als eigentijdse vlees- en vegawaren. Als basis worden verschillende grondstoffen gebruikt zoals varkensvlees, rundvlees, kippenvlees, kalkoenvlees als ook plantaardige grondstoffen voor onze vegetarische en veganistische producten. De diverse vleeswaren worden verrijkt door middel van technieken zoals bakken, braden, koken, grillen, drogen, zouten en stomen. Daarnaast bieden we ook verschillende modellerings- en verpakkingsmogelijkheden aan. Samengevat: als one-stop-shop denken wij mee met onze klanten en leveren wij producten op maat van de klant en de markt.

Facts & Figures

926

Aantal werknemers (inclusief verzendkrachten)

10

Ontwikkelingen/verbetering per week

10

Nieuwe Compaxo-merkartikelen per jaar

191.000.000

Totaal aantal kg per jaar

18

Gemiddeld dienstverband

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Als onderneming zetten wij ons in om op een duurzame manier te opereren, waarbij wij ook rekening houden met onze samenleving. De concrete maatregelen, van een strikt hygiënebeleid tot duurzame verpakkingsmaterialen, worden hieronder opgesomd.

Certificaten

Al generaties lang houdt het Compaxo-team de kwaliteit van onze diensten en producten nauwlettend in het oog. Vanuit onze kwaliteitsafdeling streven we er dan ook naar om in onze verschillende vestigingen voortdurend te investeren in milieuvriendelijkheid, hygiëne en voedselveiligheid. Met een open houding voor verbetering hebben wij onder andere de volgende certificeringen behaald:

Interesse
in een
partnerschap?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek. Wij stellen ons meer dan open voor nieuwe partnerschappen en uitdagende voorstellen.

Certificaten Zevenaar
Certificaten Gouda