De keten van A tot Z

Verwerven

De vleesproductie vindt plaats in de varkensslachterij in Zevenaar waar de IKB-waardige dieren toekomen.

Verwerken

De vleeswaren van Zevenaar en andere leveranciers worden vervolgens in Gouda verwerkt tot fijne vleesproducten voor diverse afnemers. Bovendien kunnen wij, dankzij onze eigen kruidenkamer, voor elke klant een eigen smaak samenstellen.

Verpakken

Buiten de productie van vleeswaren, verzorgen wij ook de verpakking. Zowel in standaarduitvoering als in de huisstijl van de klant. En voor wie met ons co-manufacturing start, is er ook een mogelijkheid om de verpakkingsmogelijkheden te bekijken en te personaliseren.

Verdelen

De logistiek van de producten gebeurt in eigen beheer. Wij leveren onze producten zelf aan onze klanten, volledig volgens de hoogste standaarden, regelgeving en op de juiste temperatuur.

Verbeteren

Dankzij ons eigen testcentrum kunnen we inspelen op de laatste trends en kunnen we de kwaliteit van onze services en producten blijven verbeteren. We gebruiken daarbij eveneens de feedback van onze klanten en anticiperen op hun noden.

Laatste nieuws

Statement Compaxo rookaroma’s

Statement vanuit Compaxo rondom gebruik rookaroma’s

Lees meer

Bezoek ons op de PLMA in Amsterdam

Kom en ontmoet ons op de PLMA-beurs in Amsterdam op 28-29 mei!

Lees meer

Interesse
in een
partnerschap?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek. Wij stellen ons meer dan open voor nieuwe partnerschappen en uitdagende voorstellen.

Certificaten Zevenaar
Certificaten Gouda