Vers Varkensvlees

Vers varkensvlees

In onze vestiging in Zevenaar produceren wij een breed assortiment vers varkensvlees. Deze locatie is bovendien nauw verbonden met de locatie Gouda en maakt deel uit van onze keten die, van grondstof tot eindproduct, onze langdurige kwaliteitsreputatie realiseert. De controle van de aanlevering van onze varkens, gebeurt geheel in eigen beheer en op een hoog geautomatiseerd niveau. Het verse vlees gaat vervolgens naar onze afnemers in binnen- en buitenland, waaronder onze locatie in Gouda, voor verwerking tot vleeswaren.

Vers varkens­vlees — Zevenaar

COMPAXO Vers Varkensvlees
Compaxo Zevenaar B.V.
EG nr. 121

6902 PK Zevenaar
Edisonstraat 48
Nederland

Telefoon: +31(0)316 58 44 44
E-mail: info@compaxovlees.nl

De keuze om ons in Zevenaar te vestigen was zeer welbewust. Als eerste bevinden zich in deze streek veel veehouderijen wat voor een korte aanvoerlijn zorgt en de flexibiliteit verhoogt. Als tweede ligt er via de Rotterdamse haven een goede verbinding met het Europese achterland in het verschiet, wat de exportactiviteiten ten goede komt. Een slimme zet die er mede voor heeft gezorgd dat deze vestiging inmiddels is uitgegroeid tot een grote exportslachterij.

Een andere activiteit die op de locatie Zevenaar plaatsvindt, is het fabriceren en exporteren van gezouten buik- en bacon. Sinds 1982 is hier een separate divisie voor ingericht met diverse locaties voor opslag en bewerking, volledig geïntegreerd in het slacht-, bewerkings- en verpakkingsproces.


Download de brochure

Laat uw e-mailadres achter om toegang te krijgen tot onze brochure.


  *Wij zullen uw gegevens niet gebruiken voor reclamedoeleinden of ze doorgeven aan derden. Gedetailleerde informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens vindt u in ons privacybeleid..

  Veelgestelde vragen

  ‘’Hebben jullie vaste varkensleveranciers?’’

  Ja, wij werken met een selectie van vaste varkensleveranciers, zodat wij voldoende grip en controle houden op de aanleveren van onze varkens.

  ‘’Welke certificaten hebben jullie in bezit?’’

  Onze vers varkensvlees divisie in Zevenaar bezit de volgende certificaten: BIO, Beter Leven, BRC, Global G.A.P., IKB, PVE en QS. 

  ‘’Kan ik een productspecificatie ontvangen bij mijn producten?’’

  Het is zeker mogelijk om een productspecificatie te ontvangen bij uw producten. Indien u het betreffende artikel doorgeeft aan uw accountmanager, kan de accountmanager de productspecificatie voor u opvragen. Bovendien kunt u de productspecificaties van onze vers varkensvleesartikelen ook op onze website vinden, onder het kopje ‘ons aanbod’.

  ‘’Hoe kunnen jullie garanderen dat de producten van Compaxo voldoen aan de kwaliteitseisen volgens de wet- en regelgeving?’’

  Regelmatig worden zowel interne als externe audits uitgevoerd, waardoor onze kwaliteitsstandaarden gehandhaafd blijven. Daarnaast bewaakt onze kwaliteitsafdeling, het totale kwaliteits- en integriteitsmanagementsysteem binnen Compaxo. Onze kwaliteitsafdeling bestaat uit de vijf subafdelingen: Quality Control & KAM, QA training en coördinatiesystemen, microbiologische en chemisch lab, procescontrole en organoleptisch lab en specificatiebeheer. 

  ‘’Welke productsoorten verkopen jullie?’’

  Wij verkopen diverse productgroepen, onder andere voorstukproducten, middelproducten en ham producten. Voor het volledige aanbod verwijzen wij u graag door naar het kopje ‘ons aanbod’ op de website. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons via sales@compaxovlees.nl.


  ‘’Welke verpakkingsmogelijkheden zijn er?’’

  Bijna al onze producten kunnen zowel vers als diepgevroren worden geleverd. Indien de door u gewenste verpakking niet in onderstaande lijst voorkomt of u de exacte formaten wenst, verwijzen wij u graag door naar een van onze accountmanagers. 

  ‘’Wat doen jullie op het gebied van dierenwelzijn?’’

  Wij zijn door diverse maatregelen, zoals de samenwerking met gecertificeerde veetransporteurs, in staat om onze werkwijze zo diervriendelijk mogelijk te houden. Ontwikkelingen op het gebied van verdoving voor het slachten, worden nauwlettend in de gaten gehouden en vergeleken met de huidige verdovingsmethode met als doel te kijken of het op een nog diervriendelijkere manier kan. Als bedrijf voeren we veel controles uit op dierenwelzijn en blijven we waar het kan verbeteringen doorvoeren.

  ‘’Doen jullie ook aan export?’’

  Het verse varkensvlees gaat naar afnemers in binnen- en buitenland, waaronder de locatie in Gouda, voor verdere verwerking tot vleeswaren. 

  ‘’Hoe kan ik solliciteren voor een bepaalde functie?’’

  Interesse om te werken voor een dynamisch bedrijf in de food industrie? Op onze website hebben wij een aparte pagina voor onze vacatures, onder het kopje ‘jobs’ vind je ons actuele aanbod. Stuur vervolgens uw cv en motivatiebrief naar solliciteren@compaxo.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Vleeswaren — Veggie & Vegan

  Bekijk ook ons ander assortiment

  Interesse
  in een
  partnerschap?

  Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek. Wij stellen ons meer dan open voor nieuwe partnerschappen en uitdagende voorstellen.

  Certificaten Zevenaar
  Certificaten Gouda