Onze markten

Om de voedingsmiddelenindustrie te ontzorgen, zetten wij ons in om de uitdagingen en de steeds veranderende smaak van de eindklant onder de knie te krijgen. Van veranderende eetpatronen tot eigenzinnige creaties. Als een grote speler in de voedingssector brengen wij zowel vers varkensvlees als tal van vlees- en vegawaren (op maat) op de markt die toegespitst zijn op de volgende doelgroepen: 

gouda zevenaar

Retail

Bedrijven die diensten en/of goederen aan de consument verkopen

Voor dit segment leveren wij van oudsher producten op consumentenportieniveau. Dit omvat voorgesneden vlees- en vegawaren en stuksartikelen. Op dit moment is voornamelijk onze vestiging in Gouda (vleeswaren) actief op de retailmarkt, zowel onder private label als onder het Compaxo-merklabel. Om tot de meest competitieve productprijzen te komen, blijven we onszelf continu uitdagen tot procesverbetering. Bij deze optimalisaties houden wij ook het effect op de gezondheid van onze eindconsumenten en de duurzaamheid van het proces in het oog. Daarnaast ondersteunt het commerciële team productlanceringen en geven we advies op basis van datagedreven markttrends. Als one-stop-shop partner kunnen we hierdoor de marktkansen nog beter benutten en maken we het voor een retailer aantrekkelijker om voor een compactere groep van leveranciers te kiezen die vanuit een breed productaanbod kunnen meedenken.

gouda

Foodservice

Bedrijven die verantwoordelijk zijn voor elke maaltijd die buitenshuis wordt bereid en hiervoor onze producten gebruiken

Vanwege de toename van out-of-home consumptie en veranderende eetpatronen en -momenten, bieden wij producten aan die in bulk worden geleverd. Deze producten worden vervolgens door onze foodserviceklanten op consumentenniveau geportioneerd. Om mee te groeien met de dynamische wereld van foodservice passen wij ons assortiment regelmatig aan. Dit segment biedt dan ook vele mogelijkheden voor de toekomst, met name op het gebied van verpakkingen en modellering.

gouda

Co-manufacturing

Bedrijven die productie uitbesteden aan Compaxo om de productlijn te laten produceren

Ook wie onder licentie een eigen creatie op de markt wil brengen, is bij ons in goede handen. De mix van onze jarenlange traditie en ons innovatieve karakter stelt ons in staat om in nauwe samenwerking unieke producten te ontwikkelen. Onze visie op de wereld van (voedsel)productie, is dat er steeds meer specialisatie zal plaatsvinden en de focus verdeeld zal worden. Door met een partner zoals ons in zee te gaan en het productieproces uit te besteden, zijn onze klanten in staat om hun aandacht te verleggen naar marketing, branding en sales. Denk aan startups die innovatieve vlees en/of vegetarische oplossingen op de markt brengen, maar ook aan fabrikanten op andere locaties in de wereld die een partner zoeken in Nederland of Europa en recepturen willen outsourcen. Onder het motto “Onze fabriek is uw fabriek.” sleutelen wij samen – en met behulp van onze productiefaciliteiten, knowhow en organisatie – aan producten op maat.

gouda zevenaar

Industrie

Bedrijven die onze producten als grondstof of halfabricaat inkopen, als deelcomponent voor hun producten

Omdat wij de hele keten beheersen en een breed assortiment vers varkensvlees, vleeswaren en veggie en vegan producten in huis hebben, zijn we een sterke partner voor producenten. Als eerste kunnen ze onze vlees- en vegawaren gebruiken als componenten voor nieuwe eindproducten en/of recepturen bij ons onderbrengen. Naar aanleiding van de groei van de conveniencemarkt, worden onze producten daarnaast steeds breder ingezet, bijvoorbeeld als toppings of componenten voor andere maaltijden. Ten tweede hebben wij als fabrikant de verantwoordelijkheid om de kwaliteit van ons gamma te allen tijde op een (constant) niveau te houden. Zeker voor deze categorie, waarin convenience zich snel ontwikkelt, doen wij ons best om upto- date te zijn. Door onze producten terug te laten komen als component in bepaalde eindproducten, willen we de consument meer toegevoegde waarde bieden en bijdragen aan de diversiteit in consumptiemomenten.

gouda zevenaar

Groothandel/grossier

De schakel tussen fabrikant en detailhandel

Ook de groothandel en grossiers kunnen bij ons terecht voor vers varkensvlees, vleeswaren en plantaardige vleesvervangers of een vaste, kleinere selectie van producten. Zeker in Nederland speelt de groothandel een voorname rol bij het inkopen van grote partijen vleesen vegawaren en het doorverkopen ervan aan de detailhandel of andere professionele grootverbruikers, zoals horecabedrijven. Ons ruime assortiment en de grote knowhow op het gebied van vers varkensvlees, vlees- en vegawaren, recepturen, verpakkingen en logistiek staan daarbij garant voor een sterke, stabiele relatie. Om de detailhandel, zoals slagerijen en speciaalzaken, optimaal te bedienen werkt Compaxo samen met partners die de fijnmazige distributie voor ons invullen. Op deze manier kunnen wij ook speciaalzaken van onze producten blijven voorzien.

gouda zevenaar

Intermediairs

De bedrijven die als tussenpersoon producten afnemen

Via intermediairs zijn wij in staat om onze producten te distribueren en te introduceren op nieuwe locaties in binnen- en buitenland. Of de klant zich nu binnen of buiten Europa bevindt, wij zorgen ervoor dat onze Compaxo-contactpersoon altijd een antwoord op maat kan geven. Door samen te werken komen we tot een partnerschap dat is afgestemd op de behoeften van de intermediair en de eindklant. Van voorstukproducten in bulk tot hoogwaardige grondstoffen die als basis dienen voor de eigen producten, wij staan klaar om samen het ideale verse varkensvlees te selecteren.

gouda zevenaar

Export

Het uitvoeren van goederen en/of diensten naar bedrijven in het buitenland

Ook aan onze buitenlandse partners reiken wij een waaier van producten en diensten aan. Want naast onze ervaring in de export van vlees- en vegawaren, exporteren we ook ready-to-eat producten. De klant maakt een selectie, wij zorgen voor de zorgeloze export van de gekozen producten naar de specifieke vestiging. De cross-channel salesmogelijkheden van Zevenaar en Gouda zorgen zo voor een groeiende bedrijvigheid van onze familieonderneming, die bijdraagt aan de samenhang van ons productportfolio. Op deze manier maken wij deel uit van een sector die wereldwijd bekend is en dragen wij bij aan de sterke exportpositie van vlees, varkensveehouderijen en landbouw in Nederland.

Interesse
in een
partnerschap?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek. Wij stellen ons meer dan open voor nieuwe partnerschappen en uitdagende voorstellen.

Certificaten Zevenaar
Certificaten Gouda