De mogelijkheden bij Compaxo op het gebied van modellering zijn eindeloos. Afhankelijk van het doel van de klant en het marktsegment, kunnen wij onze producten afwerken in verschillende porties, vormen, maten, hoeveelheden, samenstellingen en gewichten waarin ze het best tot hun recht komen.

  • Snijpalen
  • Snacks
  • Gesneden producten
  • Maaltijdcomponenten
  • Bulkproducten
Snijpalen

Voorafgaand aan ons snijproces, modelleren wij op onze productieafdelingen snijpalen van diverse lengtes. Deze variëren in lengte van tientallen centimeters tot meer dan een meter. Bovendien komen er ook regelmatig aanvragen binnen van andere snijders in de business-to-business markt om onze hoogwaardige snijpalen als grondstof aan te leveren.

Snacks

Halverwege de vorige eeuw zijn wij begonnen met het modelleren van cervelaatworstjes in kleine snackformaten. Inmiddels zijn wij op dit gebied uitgegroeid tot een van de grootste spelers in Nederland. Deze snacks kunnen worden afgewerkt als schijfjes, plakjes, miniworstjes of als mini bolletjes. Na de cervelaat snacks zijn we ook gestart met het modelleren van andere vleesproducten en plantaardige producten in snackformaten, zoals mini gehaktballetjes, rookworstschijfjes, cabanossi, hotdogs, mini knakworstjes of vegetarische salami sticks.

Gesneden producten

Tal van onze producten zijn in gesneden vorm te verkrijgen, waarbij de klant de plakken kan laten variëren in dikte, vorm, afwerking, grootte, diameter en hoe ze verdeeld zijn over de verpakking. De dikte van de plak bepaalt, afhankelijk van het soort product, namelijk ook de smaakbeleving. Ondertussen is de afdeling waar onze vlees- en vegawaren gesneden worden uitgegroeid tot de grootste binnen ons bedrijf, uitgerust met hypermoderne snijmachines en een highcare snijcentrum.

Maaltijdcomponenten

Vlees, plantaardige producten en vleeswaren zijn uiterst belangrijke ingrediënten in maaltijden zoals sandwiches, pizza’s, pasta’s, snacks, stoofpotten, soepen en salades. Wij beseffen dat deze producten voor onze business-to-business partners – met betrekking tot hun directe consumenten – zeer nuttig zijn. Ook industriële producenten van maaltijden op grotere schaal kunnen bij ons terecht.

Bulkproducten

Om aan de behoefte aan wat grotere hoeveelheden te voldoen, kunnen onze klanten ook producten in bulk verkrijgen. Vaak worden deze producten in deze vorm gekocht om op een later tijdstip te worden geportioneerd. Hierdoor kan het portioneren kort voor consumptie plaatsvinden, wat de versheid van het product ten goede komt. Bij dit soort modellering richten wij ons op intensieve communicatie over de behoeften en wensen van het product. Voor de bewaring van grotere hoeveelheden vleeswaren stellen wij ook verschillende verpakkingsmogelijkheden ter beschikking.

Ook interessant

Interesse
in een
partnerschap?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek. Wij stellen ons meer dan open voor nieuwe partnerschappen en uitdagende voorstellen.

Certificaten Zevenaar
Certificaten Gouda