Veggie & vegan

Veggie & vegan

Bij Compaxo steken we al sinds 1896 de handen uit de mouwen om onze klanten te allen tijde van dienst te zijn. Wij beschouwen nieuwe vragen als nieuwe kansen en evolueren mee met onze doelgroepen en de maatschappij. De groeiende vraag naar plantaardige producten is ons dan ook niet ontgaan. Met onze vestiging in Gouda hebben we bovendien alles in huis – op vlak van ervaring en uitrusting – om deze vleesvervangers ook daadwerkelijk te produceren. Onze knowhow en traditie passen we toe op een vernieuwend assortiment waar iedereen die op zoek is naar alternatieven van kan genieten. Want samen en voor iedereen lekkere producten maken zit echt in onze genen. 

Veggie & vegan — Gouda

COMPAXO Veggie & vegan
Compaxo Gouda B.V.

2800 AC Gouda
Schielands Hoge Zeedijk 35
Nederland

Telefoon: +31(0)182 54 74 74
E-mail: info@compaxo.nl

Het actief bijdragen aan veggie- en veganproducten sluit volkomen aan bij onze one-stop-shop visie. Vanuit onze familieonderneming verbreden we ons assortiment aan onder andere snacks en broodbeleg, middels varianten welke gebaseerd zijn op een niet-dierlijke basis. Als opdrachtgever bent u hiermee instaat te voorzien in een groeiende vraag naar plantaardige, alternatieve eiwitbronnen, welke gedreven wordt door flexitarische, vegetarische en veganistische levensstijlen. 

We voorzien in elk dieet. Om deze doelgroepen te blijven voorzien van verschillende eetpatronen, zoeken we actief naar nieuwe ingrediënten, recepturen en productconcepten. Met meer dan 125 jaar kennis van traditionele vleesproducten op zak beschikken wij over een degelijk referentiekader dat wij benutten om zowel gekende smaakervaringen te evenaren als nieuwe te creëren met alternatieve eiwitbronnen. Bovendien zijn wij gedurende het hele proces eerlijk, omdat wij de keuze van de klant en eindconsument uiterst serieus nemen.


Download de brochure

Laat uw e-mailadres achter om toegang te krijgen tot onze brochure.


  *Wij zullen uw gegevens niet gebruiken voor reclamedoeleinden of ze doorgeven aan derden. Gedetailleerde informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens vindt u in ons privacybeleid..

  Vers varkensvlees — Vleeswaren

  Bekijk ook ons ander assortiment

  Interesse
  in een
  partnerschap?

  Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek. Wij stellen ons meer dan open voor nieuwe partnerschappen en uitdagende voorstellen.

  Certificaten Zevenaar
  Certificaten Gouda